Presenttips

Här kommer några presenttips som garanterat kommer att glädja många under året.

Beställningsinfo, se nedan.

Ett ljus i mörkret
Lys upp i mörkret med ATG:s egen reflexväst. Den kostar 130 kr plus porto och kan beställas genom Terttu Lardner,
e-post.terttu.lardner@telia.com.

Terriernas Kung. Pris: 200 kronor. Författare Stig Ahlberg – Mr Airedale.
Stig Ahlbergs bok om airedaleterrier finns nu i nytryckt upplaga i AiredaleTerrierGillets regi. Gillet riktar ett varmt tack till Sten Olsson som har arbetat med att få denna intressanta och legendariska bok i nytryck. Bokens pris är 200 kronor. Porto tillkommer.
Boken kan beställas av Terttu Lardner, e-post.terttu.lardner@telia.com.

AnnChristin Molin tar emot beställningar på The Airedale lovers cookbook, som är en engelsk kokbok skriven av Mats Grindal och illustrerad av Lars-Johan Berg. Beställ på annchristin.molin@telia.com. Pris: 200 kronor + porto.

Den stora boken om airedaleterrier: En hänförande resa ihop med hundar och deras ägare
 av Lars Gren och Helena Ardholm.
Detta är en ny typ av rasbok som riktar sig till alla som älskar airedaleterrier. Den är fylld av reportage och unika fotografier inhämtade från hela världen.
Konventionella rasböcker fokuserar på nutidshistoria och berömda avelsdjur, men här får läsaren istället fördjupa sig i vad vanliga – och ovanliga – airedaleägare ägnar sig åt med sina hundar.
I boken är de flesta hundsporter och tjänstehundsgrenar representerade tack vare elitförare världen över. Det finns även omfattande artiklar om både utställningsliv och familjehundsliv.
Boken visar mångfalden i vår ras, hur det verkligen är att leva med en airedaleterrier i familjen. Den gör PR för rasen och försöker ge rasen en röst i mediabruset, vilket känns särskilt viktigt då färre hundar föds nu än någonsin. Boken går att beställa på www.bokus.com.

Välkommen till AiredaleTerrierGillet

Läs våra broschyrer

Här kan du ladda ner våra informationsbroschyrer om airedaleterrier, läsa dem och om du vill, skriva ut dem.

Beteende


Läs mer under länken här.