Open Show 2020

Vår Open Show 2020 inställd

Efter noga övervägande har AiredaleTerriergillets styrelse kommit fram till det tråkiga beslutet att ställa in årets Open Show i Strömsholm. Beslutet grundar sig naturligtvis i den situation vi befinner oss i med Coronaviruset och allas vårt gemensamma ansvar att minska smittspridningen för att inte belasta sjukvården mer än absolut nödvändigt.

Myndigheterna har gått ut med riktlinjer, och utifrån dessa direktiv har SKK uttalat vad som gäller för oss klubbar som anordnar utställningar och tävlingar. Bland annat ska klubben ha god marginal till att uppnå myndigheternas maxgräns på 50 personer samt ska det inte vara deltagare som är tillresta från andra delar av landet. Eftersom en stor del av syftet med vår Open Show är just att träffas då vi är så spridda i landet, och att vi brukar vara kring 50 personer, är det tyvärr inte möjligt att genomföra Open Show i år.

Vi får tillsammans göra vad vi kan för att med gott mod ta oss igenom den här speciella tiden och fästa blicken mot nästa år då vi hoppas kunna kör på med uppdämd energi på på Open Show och andra aktiviteter. Hoppas vi ses då!

 

Välkommen till AiredaleTerrierGillet

Läs våra broschyrer

Här kan du ladda ner våra informationsbroschyrer om airedaleterrier, läsa dem och om du vill, skriva ut dem.

Beteende


Läs mer under länken här.