Stockholm

Här hittar du aktiviteter i Stockholm med omgivningar.

Aktivitetsdag

Söndag 30 oktober har ÖsTek anordnat en annorlunda aktivitetsdag.
Du har chansen att låta din terrier prova på hundkapplöpning!!
Vi har bokat hundkapplöpningsbanan i Åkersberga med gemensam samling för genomgång kl 11.00.Alla hundar får därefter testa att enskilt springa efter en sk släphare cirka 100 meter.
Efter gemensam fika i deras kafeteria så får hundarna springa ytterligare en gång ( eventuellt även en tredje gång beroende på deltagarantalet).
Maximalt antal deltagare är 20 stycken och deltagaravgiften är 100 kr.
Anmäl dig senast 20 oktober till Kerstin Ekegren 072-5221025 eller på info@birkahundcenter.se
 

Ringträning i Gubbängen

Östsvenska Terrierklubben erbjuder ringträning den 30 augusti vid Gubbängen. Vi börjar vid kl 18:00. Vi möts på fältet närmast tunnelbaneingången. Ta med hundgodis och leksak till hunden samt gärna kaffe i termos till dig själv. Ingen föranmälan behövs men har du frågor så kontakta Kerstin Ekegren 072-522 10 25. Alla terrier och deras ägare är hjärtligt välkomna!

Vi kommer ha tre promenader nu i höst.
3 september i Uppsala, vi utgår från studenternas idrottsanläggning, Ulleråkersvägen 6. kontakta Michael Svärd för mer information
079-072 75 11.

10 september i Hagaparken, kontakta Kerstin Ekegren för mer information 072-522 10 25

8 oktober på Kungliga Djurgården, kontakta Kerstin Ekegren för mer information 072-522 10 25.

Vi kommer även ha en klubbträff den 6 november kl 14.00 inne i STOKKs lokaler på Rindögatan 25 där Mia Svärd presenterar “mysteriet med ceskyterriern – en eldsjäl berättar”.
Avgift 100 kronor och anmälan behövs göras senast 30 oktober till sekreterare@ostek.org

Promenera med AiredaleTerrierGillet!

Vi har anordnat två promenader under våren:

Den första var lördag 23 april och på Långholmen i Stockholm. Den andra promenaden var lördag 21 maj i Drottningholms slottspark. Bägge promenaderna avslutades med gemensam fika på hundtillåtna serveringar. Bilder från promenaderna nedan.

Promenaden 21 maj


Här en bild från terrierpromenaden i Drottningholms slottspark utanför Stockholm den 21 maj. Airedaleterrierna är från vänster Hjalmar och Julius med Kerstin, Nova med Elisabeth och Alex med Jacek. 

Promenaden 23 april


Sex airedaleterrier deltog på promenaden den 23 april. Dessutom anslöt hundar av raserna raser på bilden är westie, staffordshire bullterrier, släthårig foxterrier, terrier brasileiro, manchesterterrier och norfolkterrier.

Airedaleterrierpromenaden på Djurgården i Stockholm 2 oktober 2021 lockade sex airedaleterrier med förare. Hundarna är från vänster Rosie, Alex, Party, Hjalmar, Julius och Morris.

Pingstdagens promenad på Djurgården, som hölls i samarbete med Östsvenska Terrierklubben, lockade 16 hundar med förare. Av de 16 var sex airedaleterrier, som syns på bilden tillsammans med en australisk- och en irländsk terrier. Foto: Janina Pfalzer

Aktiviteter 2021

Airedaleterrierpromenad i Stockholm, tillsammans med Östsvenska Terrierklubben!

Boka den 23 maj redan nu för promenad, hundprat och fika på Djurgården i Stockholm!

Vi samlas på busshållplatsen ”Djurgårdsbrunns värdshus” kl 11.00. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer så därför måste du föranmäla närvaro senast 22 maj, så att vi vet ungefär hur många som kommer och kan planera därefter. Anmäl dig till Kerstin 072-522 10 25 (sms räcker).

Hjärtligt välkommen!

Airedaleterrierpromenader i Stockholm i höst, i samarbete med Östsvenska Terrierklubben!

I nuläget vet vi ju inte mycket om hur restriktionerna för träffar blir under hösten, men vi hoppas att nedanstående två arrangemang kan komma att genomföras. Men – håll koll på ATGs hemsida när det närmar sig, för vidare information.

Lördag 4 september planerar vi en hundpromenad på Långholmen, som avslutas på ett hundvänligt fik där. Promenaden är ca 1 timme lång. Vi samlas vid Långholmsbrons fäste (på Långholmssidan) klockan 11.00.

Lördag 2 oktober planerar vi en promenad på Djurgården som även den avslutas på ett hundtillåtet fik. Vi samlas på busshållplatsen ”Djurgårdsbrunns värdshus” kl 11.00.

Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer så därför måste du föranmäla närvaro senast dagen innan respektive promenad, så att vi vet ungefär hur många som kommer och planera därefter. Anmäl dig till Kerstin 072-522 10 25 (sms räcker).

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2020

Här en bild från terrierpromenaden lördagen den 16 maj i Stockholm. Fyra airedaleterrier deltog, på bilden från vänster Kerstin Ekegren med Hjalmar och Julius och så Ronja och Lucas. Vi var allt som allt 11 terrier på promenaden uppdelade på två grupper (SKK godkänner ju bara Max 10 personer i grupp fram till 1 juni). Därför syns även en terrier brasileiro på bilden. Foto: Annika Eriksson

Välkommen till AiredaleTerrierGillet

Läs våra broschyrer

Här kan du ladda ner våra informationsbroschyrer om airedaleterrier, läsa dem och om du vill, skriva ut dem.

Beteende


Läs mer under länken här.