Stockholm

Här hittar du aktiviteter i Stockholm med omgivningar.

Airedaleterrierpromenaden på Djurgården i Stockholm 2 oktober lockade sex airedaleterrier med förare. Hundarna är från vänster Rosie, Alex, Party, Hjalmar, Julius och Morris.

Pingstdagens promenad på Djurgården, som hölls i samarbete med Östsvenska Terrierklubben, lockade 16 hundar med förare. Av de 16 var sex airedaleterrier, som syns på bilden tillsammans med en australisk- och en irländsk terrier. Foto: Janina Pfalzer

Aktiviteter 2021

Airedaleterrierpromenad i Stockholm, tillsammans med Östsvenska Terrierklubben!

Boka den 23 maj redan nu för promenad, hundprat och fika på Djurgården i Stockholm!

Vi samlas på busshållplatsen ”Djurgårdsbrunns värdshus” kl 11.00. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer så därför måste du föranmäla närvaro senast 22 maj, så att vi vet ungefär hur många som kommer och kan planera därefter. Anmäl dig till Kerstin 072-522 10 25 (sms räcker).

Hjärtligt välkommen!

Airedaleterrierpromenader i Stockholm i höst, i samarbete med Östsvenska Terrierklubben!

I nuläget vet vi ju inte mycket om hur restriktionerna för träffar blir under hösten, men vi hoppas att nedanstående två arrangemang kan komma att genomföras. Men – håll koll på ATGs hemsida när det närmar sig, för vidare information.

Lördag 4 september planerar vi en hundpromenad på Långholmen, som avslutas på ett hundvänligt fik där. Promenaden är ca 1 timme lång. Vi samlas vid Långholmsbrons fäste (på Långholmssidan) klockan 11.00.

Lördag 2 oktober planerar vi en promenad på Djurgården som även den avslutas på ett hundtillåtet fik. Vi samlas på busshållplatsen ”Djurgårdsbrunns värdshus” kl 11.00.

Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer så därför måste du föranmäla närvaro senast dagen innan respektive promenad, så att vi vet ungefär hur många som kommer och planera därefter. Anmäl dig till Kerstin 072-522 10 25 (sms räcker).

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2020

Här en bild från terrierpromenaden lördagen den 16 maj i Stockholm. Fyra airedaleterrier deltog, på bilden från vänster Kerstin Ekegren med Hjalmar och Julius och så Ronja och Lucas. Vi var allt som allt 11 terrier på promenaden uppdelade på två grupper (SKK godkänner ju bara Max 10 personer i grupp fram till 1 juni). Därför syns även en terrier brasileiro på bilden. Foto: Annika Eriksson

Välkommen till AiredaleTerrierGillet

Läs våra broschyrer

Här kan du ladda ner våra informationsbroschyrer om airedaleterrier, läsa dem och om du vill, skriva ut dem.

Beteende


Läs mer under länken här.