Stockholm

Här hittar du aktiviteter i Stockholm med omgivningar.

Terrierpromenader i Stockholmsområdet

ÖsTek anordnar två promenader under våren:

Den första går av stapeln söndag 21 april vid Hellasgården öster om Stockholm. Vi samlas kl 11.00 på planen utanför restaurangen. Vi promenerar ca en timme och avslutar vid ett hundtillåtet kafé.

Den andra promenaden sker lördag 18 maj och då går vi i Djurgården Även den promenaden tar ca 1 timme och avslutas på ett hundtillåtet fik. Vi samlas kl 11.00 vid entrén till Djurgårdsbrunns värdshus.

 Ingen föranmälan behövs men har du frågor så kontakta Kerstin Ekegren 072-522 10 25

Alla terrier och deras ägare är hjärtligt välkomna!  


Ett gäng vältrimmade hundar efter kurshelgen. Foto: Kerstin Ekegren

Trimkurs i Stockholm

Helgen den 1-2 oktober 2023 höll Kerstin Ekegren och AnnChristin Molin kurs i vardagstrimning för medlemmar, på Birka hundcenter i Stockholm. Ovan en bild på deltagarna, från vänster Helena Brohäll med Doris, Christina Östenson med Tessie, Karin Sahle och Bosse Jansson med Hjördis (med rött koppel), Katarina Sundberg med Bonsi (i soffan) och Ingmarie Andersson med Maja. 

Promenaden 21 maj


Här en bild från terrierpromenaden i Drottningholms slottspark utanför Stockholm den 21 maj. Airedaleterrierna är från vänster Hjalmar och Julius med Kerstin, Nova med Elisabeth och Alex med Jacek. 

Promenaden 23 april


Sex airedaleterrier deltog på promenaden den 23 april. Dessutom anslöt hundar av raserna raser på bilden är westie, staffordshire bullterrier, släthårig foxterrier, terrier brasileiro, manchesterterrier och norfolkterrier.

Airedaleterrierpromenaden på Djurgården i Stockholm 2 oktober 2021 lockade sex airedaleterrier med förare. Hundarna är från vänster Rosie, Alex, Party, Hjalmar, Julius och Morris.

Pingstdagens promenad på Djurgården, som hölls i samarbete med Östsvenska Terrierklubben, lockade 16 hundar med förare. Av de 16 var sex airedaleterrier, som syns på bilden tillsammans med en australisk- och en irländsk terrier. Foto: Janina Pfalzer

Aktiviteter 2020

Här en bild från terrierpromenaden lördagen den 16 maj i Stockholm. Fyra airedaleterrier deltog, på bilden från vänster Kerstin Ekegren med Hjalmar och Julius och så Ronja och Lucas. Vi var allt som allt 11 terrier på promenaden uppdelade på två grupper (SKK godkänner ju bara Max 10 personer i grupp fram till 1 juni). Därför syns även en terrier brasileiro på bilden. Foto: Annika Eriksson

Välkommen till AiredaleTerrierGillet

Läs våra broschyrer

Här kan du ladda ner våra informationsbroschyrer om airedaleterrier, läsa dem och om du vill, skriva ut dem.

Beteende


Läs mer under länken här.