Airedaleterrierläger 2019 med KM i lydnad

Välkomna till årets airedaleterrierläger! Liksom de två senaste åren anordnar vi lägret på Klevens gård i Karlsborg (hos Elisabeth Svane), denna gång helgen 24-26 maj. Den här gången ordnar vi också Klubbmästerskapet i lydnad samma helg. Läs mer om det längre ner.

Här finns spårmarker runt knuten och rejält med ytor för olika aktiviteter på gården. Under lördagen blir det patrullstig under ledning av instruktörerna Marianne Andersson-Karlsson och Sigvard Persson, som vi träffat tidigare. Vi hjälps också åt med spårläggning. Under lördagseftermiddagen föreläser Björn Petterson, välkänd instruktör, om hundens beteende. Björn Pettersson har tagit initiativ till konceptet Hund för alla, som låter funktionsnedsatta umgås med hundar.

Boende och mat finns på närliggande Brevikens golfklubb. Vi har preliminärbokat ett antal rum, men ni bokar själva hos dem på e-post bokning@breviken.se alternativt på telefon 0505-590 77. Dit kan ni också ringa om ni har frågor. OBS! Uppge Airedaleterrierläger vid bokning. Önskar ni ev. specialkost, så ange det i samband med bokningen.

Boendekostnad
• Dubbelrum: 950 kr/natt (inkl frukost)
• Husvagn/husbilsplats: 100 kr inkl el/natt (frukost betalas separat)

Matkostnad
• Paketpris för två luncher samt tre-rätters middag på lördag kväll på Brevikens Golfklubb: 560 kr
• Enbart frukost: 75 kr
• Enbart lunch: 95 kr/lunch, inkl dryck
• Enbart middag: tre-rättersmeny på lördag kväll på Brevikens Golfklubb: 390 kr
• Fika till självkostnadspris som betalas direkt till Elisabeth Svane.

Samling
Samling under fredag eftermiddag/kväll på gården hos Elisabeth. Alla har med sig egen mat och dryck. Det finns möjligheter att grilla för den som önskar.

Under lördagen blir det aktiviteter ledd av instruktör, se ovan, samt även tid till egen träning.

På lördag kväll samlas vi på Brevikens Golfklubb för gemensam middag

På söndagförmiddagen är det dags för KM i lydnad, men naturligtvis kan de som inte tävlar eller vill vara publik, ägna sig åt egen träning eller till exempel gå en aktivitetspromenad. Vi avslutar söndagen vid 13-tiden med lunch och fika.

Anmälan senast 30 april under länken HÄR.

Anmälan är bindande och lägeravgiften 300 kr/person. OBS! betalas in i samband med anmälan till ATG:s plusgironummer 21 80 23-0. Märk betalningen med ”Läger” samt ange namn och telefonnummer.

Vill du dela dubbelrum med någon? Skriv gärna det på din anmälan så kan vi tipsa dig om andra som har samma önskan.

Boende och mat bokas senast den 30 april till Brevikens Golfklubb (bokning@breviken.se). Håll koll här på hemsidan och på vår facebook-sida för eventuella uppdateringar. Hör gärna av er med frågor till elisabethsvane@outlook.com, anna.a.andersson@svenskakyrkan.se eller info@birkahundcenter.se.

KM i Lydnad

Årets KM i lydnad äger rum på Klevens gård utanför Karlsborg söndag 26 maj med start kl 9.00.

Lydnadsdomare: ännu ej klart

Anmälningar kan ske via länken HÄR eller skickas per post Kerstin Ekegren, Karlbergsvägen 68 A, 113 35 Stockholm. Ange din hunds namn, ev titel, födelsedatum, hundens far och mor, ditt eget namn och adress samt, sist men inte minst, vilken klass du ska tävla i (startklass, lydnadsklass 1, lydnadsklass 2 eller lydnadsklass 3).

Sista anmälningsdag är söndag 5 maj.

Vår mycket inofficiella lydnadsklass 0 (där alla momenten utförs i koppel) kan anmälas på plats (och ingår inte i KM).

Anmälningsavgift för startklass, lydnadsklass l, ll eller lll är 150 kr.

Anmälningsavgiften sätts in på ATG:s plusgiro 21 80 23-0. Märk talongen ”KM i lydnad”.

Anmälningsavgift för lydnadsklass 0 är 100 kr (och betalas på plats).

Har du frågor så kontakta Kerstin Ekegren info@birkahundcenter.se eller 072-522 10 25

Hjärtligt välkomna till en kul och spännande helg!