Airedaleterrierläger 2018

Välkomna till årets airedaleterrierläger!

Vi kör en favorit i repris. Förra årets läger på Klevens Gård i Karlsborg (hos Elisabeth Svane) blev oerhört uppskattat och många sa ”hit kommer vi gärna igen”. Vi tog er på orden så den 7-9 september är ni välkomna tillbaka!

Här finns spårmarker runt knuten och rejält med ytor för olika aktiviteter på gården.  Nytt för i år är att vi under lördagseftermiddagen kommer vi få lyssna till ett föredrag om massage och stretching för hund av hundfysioterapeuten Liss Söderberg.

Boende och mat på närliggande Brevikens Golfklubb. Vi har preliminärbokat ett antal rum men ni bokar själva hos dem på e-post bokning@breviken.se, alternativt ringer på telefon 0505-590 77. Dit kan ni också ringa om ni har frågor. OBS! Uppge Airedaleterrierläger vid bokning. Önskar ni ev. specialkost, så ange det i samband med bokningen.

Boendekostnad
• Dubbelrum 950 kr/natt (inkl. frukost)
• Husvagn/husbilsplats inkl el 100 kr/natt (frukost betalas separat)

Matkostnad
• Paketpris för två luncher samt trerätters middag på lördag kväll på Brevikens Golfklubb: 560 kr
• Enbart frukost: 75 kr
• Enbart lunch: 95 kr/lunch inkl dryck
• Enbart middag: trerättersmeny på lördag kväll på Brevikens Golfklubb 390 kr
• Fika till självkostnadspris som betalas direkt till Elisabeth Svane

Samling under fredag eftermiddag/kväll på gården hos Elisabeth. Alla har med sig egen mat och dryck. Det finns möjligheter att grilla för den som önskar.
Under lördagen blir det olika aktiviteter ledda av instruktörer, samt även tid till egen träning. Som spårinstruktör har vi detta år bokat in Marianne Andersson, På eftermiddagen samlas vi för föredraget om massage och stretching.
På lördag kväll samlas vi på Breviken Golfklubb för gemensam middag.
Söndagen ägnar vi åt fria aktiviteter och avslutar vid 13-tiden med lunch och fika.

Anmälningstiden har gått ut
Anmälan är bindande och lägeravgiften 300 kr/person (OBS!) betalas in i samband med anmälan till ATG:s plusgiro 21 80 23-0. Märk betalningen med ”Läger” samt ange namn och telefonnummer.
Vill du dela dubbelrum med någon? Skriv gärna det på din anmälan så kan vi tipsa dig om vilka andra som har samma önskan.

Boende och mat bokas senast 5 augusti till Brevikens Golfklubb (bokning@breviken.se).
Håll koll på hemsidan och på vår Facebook-sida för eventuella uppdateringar. Hör gärna av er om ni har några frågor till elisabethsvane@outlook.com eller anna.a.andersson@svenskakyrkan.se.