Aktiveringsläger 2018

Välkomna till årets airedaleterrierläger!

Vi kör en favorit i repris. Förra årets läger på Klevens Gård i Karlsborg (hos Elisabeth Svane) blev oerhört uppskattat och många sa ”hit kommer vi gärna igen”. Vi tog er på orden så den 7-9 september är ni välkomna tillbaka!
Här finns spårmarker runt knuten och rejält med ytor för olika aktiviteter på gården.  Under lördagen kommer vi att ha någon form av aktivitet med instruktör.
Boende och mat på närliggande Brevikens Golfklubb. Vi har preliminärbokat ett antal rum men ni bokar själva hos dem till e-post bokning@breviken.se alt. ringer på telefon 0505-590 77. Dit kan ni också ringa om ni har frågor. OBS! Uppge Airedaleterrierläger vid bokning. Önskar ni ev. specialkost, så ange det i samband med bokningen.

Boendekostnad:
Dubbelrum 950 kr/natt (inkl. frukost)
Husvagn/husbilsplats 100 kr inkl. el/natt (frukost betalas separat)

Matkostnad:
Paketpris för två luncher samt trerätters middag på lördag kväll på Brevikens Golfklubb: 560 kr
Enbart frukost: 75 kr
Enbart lunch: 95 kr/lunch inkl. dryck
Enbart middag: trerätters meny på lördag kväll på Brevikens Golfklubb 390 kr
Fika till självkostnadspris som betalas direkt till Elisabeth Svane

Samling

Samling under fredag eftermiddag/kväll på gården hos Elisabeth. Alla har med sig egen mat och dryck. Det finns möjligheter att grilla för den som önskar.
Under lördagen blir det aktivitet ledd av instruktör samt även tid till egen träning.
På lördag kväll samlas vi på Brevikens Golfklubb för gemensam middag.
Söndag ägnar vi åt fria aktiviteter och avslutar vid 13-tiden med lunch och fika.

Anmälan senast den 29 juli under länken HÄR!

Anmälan är bindande och lägeravgiften 300 kr/person (OBS!) betalas in i samband med anmälan till ATG:s plusgiro 21 80 23-0. Märk betalningen med ”Läger” samt ange namn och telefonnummer.
Vill du dela dubbelrum med någon? Skriv gärna det på din anmälan så kan vi tipsa dig om vilka andra som har samma önskan.
Boende och mat bokas senast den 5 augusti till Brevikens Golfklubb (bokning@breviken.se), alltså EN vecka efter anmälan till själva lägret.
Håll koll här på hemsidan och på vår Facebook-sida för eventuellt uppdateringar. Hör gärna av er om ni har några frågor till elisabethsvane@outlook.se, anna.a.arne@svenskakyrkan.se eller lena.lindblom@gmail.com.